diumenge, 29 de gener del 2017

TOTS EL NECESSITEM!




Moltes persones necessitem un temps lliure cada dia, com a mínim per poder descansar, reflexionar i estar relaxat i tranquil. Però quantes persones tenen el temps suficient o el que els agradaria?

Per començar, sóc del parer que el dia a dia, ara mateix, és trepidant, fem les coses molt ràpid i anem atabalats a tot arreu.

Resultat d'imatges de temps lliureD'altra banda, penso que la gent avui en dia fa activitats i treballa i fins a quarts de deu no arriba a casa seva. Em sembla que hi ha persones que s'estimarien més temps per estar amb la família o amics. Creieu que és normal que tenint un fill d'un any els pares arribin a casa a les tantes de la nit? Ni tenint un fill d'un any ni que no en tinguin cap, és perjudicial per a la salut.

Per continuar, penso que si la gent parlés i digués el que els molesta o no els agrada, podria solucionar aquest problema. És el cas de la meva mare, que treballa fora i per tan havia de sortir de casa a les vuit del matí i fins a les nou de la nit no arribava. Estava molt angoixada i preocupada, per això va parlar-ne amb el seu cap i van arribar a un acord que entraria a treballar mitja hora abans cada matí però a canvi li va concedir plegar a les dues del migdia tres dies a la setmana. Ara ella va més tranquil·la i té temps per a tot.

Així, doncs, si de les preocupacions en parlem, els problemes es resolen. Tots tenim dret a tenir el nostre temps lliure.

1 comentari:

  1. Hola, Elsa,

    He vist que has publicat els dos textos que, de moment, tenim del 2n trimestre.

    Tan sols faltaria enriquir el teu blog amb imatges relacionades amb els textos.

    Divendres 10 de març tornaré a mirar els blogs d’expressió escrita i posaré nota.

    Enhorabona pel blog i fins demà,

    Agnes

    ResponElimina